Balsam de buze hrănitor Cold Cream

Protejează - Hrănește

Îngrijire hrănitoare a buzelor uscate și crăpate, pentru toți membrii familiei cu vârsta de peste 2 ani.

Senzație profund reconfortantă.

Nutritiv, protector, calmant

Băț

Ideal pentru Familie

Vârstă De la 2 an(i)

Dryness severity Ușoară - Mediu - Greu

Nevoie Nutriție

Fabricat în Franţa

Aplicare

Frecvență de utilizare

De câte ori este necesar

Mod de utilizare: aplică balsamul de buze nutritiv Cold Cream pe toată suprafața buzelor ori de câte ori este necesar.Sfatul expertului: pentru buzele uscate, aplică un strat gros de balsam de buze nutritiv Cold Cream seara, înainte de culcare.

Ingrediente Ingrediente

RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL (RICINUS COMMUNIS SEED OIL). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. BEESWAX (CERA ALBA). CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX (COPERNICIA CERIFERA CERA). SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL). AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). BISABOLOL. CETYL ALCOHOL. FRAGRANCE (PARFUM)

Consumatorul este sfătuit să verifice în mod sistematic compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

Apă termală Avène

Apă-termală-Avène

Are proprietăți calmante, reparatoare și reechilibrante, datorită caracteristicilor minerale și biologice unice.

Cold cream

Cold-cream

O cremă compusă din ceară, grăsimi și apă termală Avène, o combinație tradițională de ingrediente derivate din farmacopeea franceză. Acționează ca un liant, pentru a compensa deficitul de sebum din interiorul filmului hidrolipidic, protejând astfel pielea împotriva deshidratării.

Rezultate

• Hrănește în profunzime. 6h¹De la prima aplicare:
• -93% Deshidratare²
• -86% piele crăpată

¹Măsurarea cantității de lipide de pe suprafața pielii prin spectroscopie în infraroșu după o singură aplicare, în comparație cu o zonă netratată. 22 de subiecți cu vârsta între 31-59 de ani.
²Studiu clinic sub control dermatologic. Studiu efectuat de cercetători pe 33 de subiecți, cu vârsta între 18 și 61 de ani.

Afișează sursele Ascunde sursele
Sus