Ascunde Cautare Produse / Cautare
XERACALM A.D

Gamă de produse XERACALM A.D

Dupa 12 ani de cercetare biotehnologica, Eau Thermale Avene ofera prima gama de emolienti dedicata senzatiilor de prurit.

Opinia medicului

Întrebări / Răspunsuri
  • De cele mai multe ori, nu. Cu toate acestea, copiii prezintă uneori intoleranţă la anumite alimente, ceea ce le înrăutăţeşte eczema.
    Practic, medicul dvs. va căuta alergii alimentare în situaţii specifice. După testare, este posibil să vi se recomande o dietă specială.

  • Pentru a reduce riscul de dermatită atopică din familiile expuse la acesta, se recomandă ca mamele să alăpteze cât mai mult cu putinţă. De asemenea, se recomandă întârzierea diversificării (cu precădere ouă şi peşte) până după vârsta de şase luni.

  • Desigur. Baia are multe beneficii: Curăţă, relaxează şi pregăteşte pielea pentru emolienţi. Atenţie, însă: Apa nu trebuie să fie prea fierbinte, cca. 30-32°C (86-89°F) deoarece temperatura excesivă (cca. 98.6°F) poate cauza mâncărimi. Produsele de curăţare sau uleiurile de baie trebuie să fie foarte delicate.

  • Este recomandată adesea copiilor care suferă de atopie. Include tratamente (băi, duşuri, consumul de apă) cu apă termală, posibil expunere limitată la soare şi consultaţii medicale regulate. Astfel, copiii şi părinţii se pot familiariza cu dermatita atopică şi tratamentele sale.

  • Părul de animale (ponei, câini, pisici) sau penele de păsări pot cauza alergii respiratorii. Dacă copilul are un animal de casă la care ţine foarte mult şi nu sunt probleme, îl poate păstra. Pe de altă parte, dacă se observă strănut sau conjunctivită, ar putea fi o idee bună să renunţaţi la animal; dacă nu aveţi încă un animal de casă, înainte de a adopta unul trebuie să aveţi în vedere riscul de alergie.

Toate texturile

Ȋngrijire specifică

Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.