Carnet experți

Gama Hyaluron Activ B3

Gama HYALURON ACTIV B3

Acționează asupra cauzelor profunde ale îmbătrânirii pielii prin stimularea regenerării celulare.

În 2022, laboratoarele dermatologice Eau Thermale Avène inovează având o abordare care revoluționează îngrijirea anti-age: acționează direct asupra cauzelor îmbătrânirii și nu doar corectează pur și simplu semnele lasate pe piele de trecerea timpului. 

 
După 6 ani de cercetare, am formulat produse de îngrijire care acționează asupra celulelor senescente, adică asupra celulelor care, degradându-se, propagă îmbătrânirea în jurul lor. 
Noua gamă Hyaluron Activ B3 stimulează în mod durabil regenerarea celulară, datorită asocierii a două ingrediente active care stimulează longevitatea: Niacinamida și Acidul hialuronic.

Gama noastră de îngrijire - Pentru a acționa la sursa îmbătrânirii pielii și pentru a stimula regenerarea celulară

EFICACITATE DOVEDITĂ - Crema mea de îngrijire

Rezultate

97% Piele mai fermă¹.

92% Ingrediente de origine naturală

15 zile pentru a regenera pielea².

-

1. Măsurători instrumentare efectuate la 2 luni după aplicarea Cremei de regenerare celulară Hyaluron Activ B3 pe 41 de consumatoare.
2. Rezultate percepute în auto-evaluare a 65 de utilizatoare după aplicarea Cremei de regenerare celulară Hyaluron Activ B3, 1 aplicare/zi.

TESTATĂ ȘI APROBATĂ

”Această cremă este un adevărat stimulent de luminozitate pentru pielea mea! Textura sa catifelată este foarte plăcută și mai ales nu este lipicioasă, iar efectul de netezire este vizibil încă de la aplicare.
O folosesc după serul cu efect de reumplere și pielea mea rămâne confortabilă toată ziua. Pielea mea o tolerează perfect, ceea ce este rar pentru o îngrijire anti-îmbătrânire eficace.”
ANNE 46 ANI - 07.07.2022

O asociere unică de ingrediente active

EXPERTIZĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Infuzează tinerețe în profunzimea celulor pielii

O acțiune globală asupra arhitecturii pielii

Acționează la sursa îmbătrânirii pielii: senescența celulară
Hyaluron Activ B3 este o inovație științifică bazată pe o descoperire mondială: senescența celulară. În profunzimea pielii, celulele noastre acționează ca un adevărat motor de tinerețe. An de an, acest motor încetinește, iar celulele își pierd capacitatea de reînnoire. Ele devin apoi mai puțin active (adică senescente) și propagă acest fenomen în jurul lor. Iată cum se accelerează îmbătrânirea pielii. 
Laboratorul dermatologic Eau Thermale Avène este convins că soluția unei acțiuni anti-îmbătrânire eficace constă atât în acționarea asupra cauzei îmbătrânirii pielii, cât și asupra semnelor de îmbătrânire.
Cercetătorii noștri au lucrat intensiv în colaborare cu profesorul Lemaitre, un specialist la nivel mondial în îmbătrânire, pentru a găsi o modalitate de a încetini sau chiar inversa acest proces de senescență celulară.  Rezultatul: o combinație exclusivă de ingrediente active puternice care acționează în profunzime asupra celulelor senescente și stimulează regenerarea celulară.
Această nouă gamă este formulată fără ingrediente controversate și conține cel puțin 90% ingrediente naturale. Fără a uita de apa noastră termală, care oferă proprietățile calmante și emoliente necesare pentru pielea sensibilă.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

La ce vârstă ar trebui să încep să folosesc Hyaluron Activ B3?
Produsele de îngrijire a pielii Hyaluron Activ B3 sunt formulate pentru femeile care prezintă semne de îmbătrânire a pielii. Acestea acționează asupra cauzei îmbătrânirii, stimulând regenerarea celulară pentru a corecta ridurile și pentru a spori fermitatea și strălucirea pielii. Dacă observi aceste semne pe chipul tău, Hyaluron Activ B3 este pentru tine.

Am o piele sensibilă, predispusă la alergii, pot folosi Hyaluron Activ B3 care conține Retinal?
Produsele Hyaluron Activ B3 au fost dezvoltate pentru a minimiza riscul de reacții alergice.
Cu toate acestea, în cazul în care alergiile sau intoleranțele sunt foarte puternice, este indicat să te orientezi către gamele Tolérance sau către cremele pentru pielea intolerantă. În orice caz, iți recomandăm să ceri sfatul dermatologului tău.

Am pielea mixtă, Crema de noapte Multi-Intensivă Hyaluron Activ B3 este potrivită pentru mine?
Deoarece textura Cremei de noapte Multi-intensivă Hyaluron Activ B3 este non-grasă și non-comedogenă, această cremă este potrivită pentru toate tipurile de piele.
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.