Site Thermal

Apa Termală Avène

Apa Termală Avène

Avène Apă Termală, cu proprietăţi naturale de calmare, anti-iritante, este bogată în componente recomandate şi pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

Avène Apă Termală, un ingredient cheie natural.

Cu o compoziţie unică şi constantă, Apa Termală Avène izvorăşte din pământ cu un debit de până la 70 000 de litri/oră (18492 galoane).

Avène Apă Termală, în centrul tuturor tratamentelor

Laboratoarele Dermatologice Avène creează formule şi dezvoltă tehnici inovatoare pentru calmarea celor mai sensibile tipuri de piele.

După o călătorie de peste 40 de ani, Apa Termală Avène se adună, curată şi pură, fiind colectată şi direcţionată către fabrica de producţie în care sunt realizate produsele Laboratoarelor Dermatologice Avène. Apa ajunge şi la Centrul hidroterapeutic pentru tratarea pielii sensibile, intolerante, atopice şi cu tendinţă spre psoriazis.
 
  • Conţinut redus de minerale 206 mg/l.
  • Profil calciu/magneziu bicarbonat (raport Ca/Mg = 2).
  • Bogată în siliciu: 10,6 mg/l).
  • Foarte bogată în oligoelemente.
  • pH neutru:  7,5.
Apa Termală Avène 
 
  • 1996: Tolerance extreme, o descoperire. Primul produs cosmetic complet steril şi cu o formulă cu un număr minim de ingrediente pure, ambalat în mediu Clasa A (cel mai ridicat nivel din punctul de vedere al cerinţelor tehnologice).
  • 2010: Brevetul D.E.F.I. Acest brevet recompensează un nou sistem de închidere pentru tuburi şi garantează protecţia completă. Produsul rămâne steril pe întreaga durată de utilizare, fără conservanţi şi în tuburi de orice dimensiune.

Deşi Avène Apă Termală nu şi-a dezvăluit încă toate secretele, cele mai multe au fost descoperite în ultimii 30 de ani de cercetare efectuată de către Laboratoarele Dermatologice Avène, parte a Grupului Pierre Fabre şi de numeroasele studii farmaceutice şi clinice.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.