*Pe baza unui studiu dermatologic de toleranță și eficaciate efectuat pe 51 de subiecți, folosind Cleanance Comedomed de două ori pe zi, timp de 56 de zile. **Pe baza unui studiu clinic observațional, 90% dintre pacienți nu au avut recidive de acnee la T6 luni (conform definiției recidivei stabilite de protocolul GEA≥3 care necesită introducerea unui tratament medical oral sau local), 48 de subiecți, 2 aplicații pe zi de Cleanance Comedomed doar pe o perioadă de 6 luni.

Descoperă și alte produse

Pentru îngrijirea pielii tenului și a corpului zi de zi.

Recomandările noastre

Cleanance Comedomed

Cleanance Comedomed

Reduce excesul de sebum - Reduce imperfecțiunile - Strânge porii

Gel de curățare Cleanance

Gel de curățare Cleanance

Matifiază - Curăță - Purifică

Cremă reparatoare protectoare Cicalfate+

Cremă reparatoare protectoare Cicalfate+

Calmează - Repară - Purifică

Cremă pentru regenerarea celulară

Cremă pentru regenerarea celulară

Regenerează - Reduce ridurile - Conferă fermitate

Gel-cremă hidratant Hydrance AQUA-GEL

Gel-cremă hidratant Hydrance AQUA-GEL

Reîmprospătează - Hidratează

B-Protect SPF 50+

B-Protect SPF 50+

Înfrumusețează - Protejează - Unifică

Intense Protect 50+

Intense Protect 50+

Protejează - Hidratează

 FLUID HIDRATANT TOLERANCE HYDRA-10

FLUID HIDRATANT TOLERANCE HYDRA-10

Hidratează - Catifelează

Darul de a calma

De peste 30 ani

INOVĂM PENTRU PIELEA SENSIBILĂ

Inovează pentru sănătatea pielii sensibile... 

 

În fiecare zi, inovăm pentru a îți oferi o îngrijire a pielii eficace, fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranță. În fiecare zi, lucrăm într-o abordare colaborativă pentru a te ajuta să iți îmbunătățești calitatea vieții și să facem progrese în dermatologie. În fiecare zi, punem Apa Termală Avène, un activ excepțional, în slujba pielii tale sensibile, la Centrul de Hidroterapie Avène și în produsele noastre, astfel încât pielea liniștită să rimeze cu viața liniștită.

Pentru o piele și o viață liniștită 

Angajați să facem progrese în dermatologie 

PROTEJĂM NATURA

... asigurând în același timp respectul pentru natură 

 

Apa termală Avène este un cadou de la natură. De aceea, este esențial pentru noi să ne asigurăm că ca mediul înconjurător din Avène-les-Bains este conservat și că reducem amprenta noastră asupra mediului. Prin urmare, progresele noastre și producția noastră fac parte dintr-un proces de îmbunătățire continuă. Și pentru a merge și mai departe, inițiem un plan de gestionare durabilă a impluviului Avène împreună cu stakeholderii/actorii locali și ne-am angajat față de Pur Projet să participăm la regenerarea ecosistemelor marine din Indonezia.
 

Conservarea resursei Avène-les-Bains

loc-2-2x

Unde ne găsești?

Suntem mereu la dispoziția ta

Găsește un punct de vânzare

Apa Termală Avène: îngrijirea dermatologică a tenului și a corpului pentru a reda încrederea pe care ți-o oferă o piele sănătoasă      

Laboratoarele Dermatologice Avène sunt specializate în produse dermatologice de îngrijire a pielii pentru față și corp. În fiecare zi, experții noștri dezvoltă formule care protejează și hidratează delicat pielea sensibilă, datorită beneficiilor apei termale Avène, recunoscută la nivel internațional pentru proprietățile sale calmante.

Produsele noastre de îngrijire a tenului și a corpului pentru o piele liniștită/calmată

Pielea sensibilă, agresată sau bolnavă este o adevărată suferință zilnică. De la diagnosticarea pielii până la alegerea celor mai potrivite produse de îngrijire, îți suntem alături zi de zi pentru a îți oferi expertiza și sprijinul nostru. Experții noștri lucrează neobosit la noi formule dermatologice pentru a oferi pielii tale confortul pe care îl merită. Scopul nostru: să te ajutăm să îți recăpătați încrederea și să te simți bine în corpul tău.

Expertiza dermatologică în slujba pielii tale

Pielea feței și a corpului este expusă zilnic la microagresiuni: fie din cauza poluării, a soarelui, a vântului sau a unei boli cum ar fi psoriazisul sau eczema, aceasta se poate usca rapid și își poate pierde suplețea. Cercetătorii noștri studiază mecanismele biologice ale pielii și interacțiunile acesteia cu mediul înconjurător pentru a crea produse dermatologice de îngrijire a pielii eficace și sigure. Datorită compoziției sale bacteriene unice, apa termală Avène este renumită pentru proprietățile sale calmante și antiinflamatorii. Extragem ingrediente active inovatoare adaptate la nevoile chiar și ale celor mai sensibile tenuri. 

Angajamentul nostru față de societate și mediu

Dermatologia este mult mai mult decât o știință: este mai presus de toate despre sprijinirea pacienților și studierea rolului naturii în sănătatea noastră. Angajamentul nostru față de societate și mediu se reflectă într-o serie de inițiative: 

  • Centrul de hidroterapie Avène este specializat în tratamentul afecțiunilor cutanate. Acesta primește pacienți din întreaga lume pentru tratamente de hidroterapie.
  • Green Impact Index măsoară impactul asupra mediului și societății al tuturor produselor noastre de îngrijire a pielii pe baza a 20 de criterii, atribuindu-le o notă de la A la D.
  • Produsele noastre de îngrijire solară sunt concepute pentru a minimiza impactul asupra ecosistemului marin.

Descoperă toate angajamentele noastre

Sus