Partenerii nostri

Brandul Eau Thermale Avene realizeaza parteneriate bazate pe solidarietate cu fundatii si asociatii de pacienti pentru a asigura educatia si preventia despre sanatatea pielii.
 • AFPRAL

  Brandul Eau Thermale Avène este partener AFPRAL (Asociatia Franceza de Prevenire a Alergiilor).
  Alergia apare atunci cand corpul dezvolta o reactie excesiva la un corp strain pe care il considera o amenintare. Este cauzata de un dezechilibru al sistemului imunitar.
  Sistemul imunitar reprezinta un mecanism de aparare care protejeaza organismul impotriva atacurilor din exterior.
  In cazul alergiilor, sistemul imunitar raspunde anormal sau excesiv la o substanta straina inofensiva din interiorul corpului cu care a venit in contact.


  Afla mai multe despre intolerante si alergii

  Laboratoarele dermatologice Avène ofera produse de ingrijire testate dermatologic special dedicate pielii sensibile si aprobate datorita eficacitatii riguroase, tolerantei pe pielea sensibila si testare hipoalergenica.  
  Din 1996, gama Tolerance Extreme a fost prezentata cadrelor medicale pentru tratarea celor mai sensibile tipuri de piele. Predecesorii acestei tehnologii de ultima ora se bazeaza pe sterilitate pentru a oferi formule pure de ingrijire care nu contin iritanti potentiali. Laboratoarele noastre au continuat sa investeasca in Cercetare de-a lungul timpului pentru a se asigura ca aceste formule sunt in mod crescator eficiente.
  Rezultatul este Cosmetica Sterila.

  Aceasta expertiza a fost recent recunoscuta de catre AFPRAL (Asociatia Franceza de Prevenire a Alergiilor), al carui obiectiv este "sa ajute prin asigurarea ca publicul este informat corect despre alergii".
  Brandul Eau Thermale Avène este acum un partener al acestei organizatii:  

  "RECUNOASTEREA" tehnologiei de Cosmetica Sterila care ofera urmatoarele beneficii:
  - o formula simpla ce contine ingrediente esentiale dar fara conservanti sau alte substante utilizate ca si conservanti
  - sterilizarea in fiecare etapa a procesului de productie
  - ambalajul cu utilizarea sistemului D.E.F.I brevetat* (Dispozitiv pentru Integritatea Formulei Exclusive) care pastreaza formula sterila in timpul utilizarii. 
  "RECOMANDAREA" pentru produsele de ingrijire care utilizeaza tehnologia de Cosmetica Sterila ca aceasta combinatie eficienta de protectie cu toleranta optima:
  - Tolerance Extreme crema hidratanta calmanta si lapte de curatare
  - Piele Intoleranta crema legere si rich pentru pentru calmarea si protejarea pielii
  - XeraCalm AD crema si balsam
  - Pediatril crema hidratanta

  *Brevet depus
  See partner website
  • AFPRAL
  • AFPRAL
 • ESCF

  Laboratoarele Dermatologice Avène lucreaza alaturi de Fundatia Europeana de Cancer de Piele (ESCF)(1).
  Fondata in 2008, asociatia are rolul de a informa si sensibiliza publicul asupra factorilor de risc in legatura cu cancerul de piele si a implementa campanii de preventie. Cancerul de piele reprezinta intr-adevar o problema publica majora de sanatate astazi.

  Expunerea la soare in exces (2) este considerata un factor care contribuie la cresterea riscului pentru cancerul de piele, inclusiv cancer de tip melanoame si non melanoame (NMSC), care sunt rar fatale dar devin din ce in ce mai intalnite.
  Diagnosticul preventiv este esential pentru o prognoza corecta a bolii astfel incat educarea si fotoprotectia reprezinta cheia, in special in cazul copiiilor.
  Laboratoarele dermatologice Avène au acceptat aceasta provocare bazandu-se pe angajamentul pe termen lung in cest domeniu si pe expertiza solara.
  Este dovedit faptul ca gama de protectie solara de la Avène iti protejeaza pielea si o mentine in siguranta fata de efectele nocive ale soarelui in timp ce ajuta la prevenirea daunelor provocate de soare.
   

  De aceea am decis sa investim in cest domeniu alaturi de ESCF si sa sprijinim numeroasele actiuni conduse de Fundatie:
  • Educarea copiiilor cu rol de preventie in legatura cu daunele provocate de soare asupra sanatatii pielii pentru o perioada lunga de timp.
  • Instruirea dermatologilor din toate tarile partenere legat de diagnosticarea, preventia si tratarea cancerului de piele. 


  (1) Fundatia Europeana de Cancer de Piele

  (2) Armstrong BK, Kricker A,The epidemiology of UV induced skin cancer. J Photochem Photobiol B 2001; 63:8-18.
  See partner website
  • ESCF
  • ESCF
 • Fundatia pentru Dermatita Atopica

  Brandul Eau Thermale Avène este membru fondator al Fundatiei pentru Dermatita Atopica
  Brandul Eau Thermal Avene este membru fondator al Fundatiei pentru Dermatita Atopica a carei misiune se bazeaza pe 3 piloni:
  •  Cercetare: Astfel incat echipele implicate in cercetarea dermatitei atopice, bazata pe epidemiologie, genetica, imunologie, cercetare de baza sau clinica, pot primi asistenta practica cu privire la aprobarea de catre comitetul stiintific al Fundatiei. 

  •  Sensibilizare: Dermatita atopica nu este foarte bine cunoscuta. Parintii, medicii si alte cadre medicale au nevoie de informatii asupra tipului de dermatita atopica, cum sa o trateze, cum afecteaza viata pacientilor  si a famiilor lor si cele mai bune metode pentru a alina suferinta cauzata de aceasta afectiune. Fundatia ajuta la difuzarea informatiei in domeniul profesional media si de asemenea pentru publicul larg.

  •  Educatie: Deoarece ca toate afectiunile cronice, dermatita atopica poate fi foarte dificil de gestionat. Poate fi frustrant pentru copii si parinti care nu stiu sa utilizeze corect tratamentele disponibile, deoarece toate au plusuri si minusuri. Educarea legata de tratamente produce mijloace eficiente pentru a castiga cunoasterea si intelegerea necesara despre aceasta afectiune. Aceasta se traduce prin expertiza valoroasa. Scolile de Atopie deja in vigoare au castigat experienta pe care Fundatia o imparte pe scara mai larga. 

  Fundatia pentru Dermatita Atopica The Foundation for Atopic Dermatitis actioneaza prin urmare pe mai multe niveluri:
  •  Contribuie la finantarea cercetarilor si a studiilor clinice despre dermatita atopica.
  •  Sprijina toate initiativele in domeniul stiintific sau in media care au ca scop sensibilizarea si informarea publicului despre aceasta afectiune, tratamente disponibile si obiceiurile zilnice ale pacientilor. 
  •  Proiecteaza si implementeaza instrumente de educare si initiative.
  •  Creaza, editeaza si difuzeaza materiale cu informatii pentru cadrele medicale, parinti si copii. 
  See partner website
  • Fundatia pentru Dermatita Atopica
  • Fundatia pentru Dermatita Atopica
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.