Site Thermal

Locaţia Avène

Locaţia Avène

Avène, adăpostită în inima ţinutului "Dealurilor şi izvoarelor", este amplasată la poalele munţilor Cevennes, la o altitudine de 350 de metri (1148 de picioare).

O locaţie privilegiată

Minunatul sat Avène este amplasat în Valea Orb, parte din Pacul Natural Haut-Languedoc, între culmile Espinouse şi Escandorgue, în nordul districtului Herault. O zonă cu o moştenire culturală şi naturală extrem de bogată.

Un parc natural superb

Creat în 1976, Parcul Natural Haut-Languedoc are o întindere de 260 000 de hectare (642.471 acrii). Două treimi din parc sunt acoperite cu păduri şi copaci.

Carta Parcului pune accentul pe dezvoltarea durabilă, în plan economic,

dar şi cultural şi social. Habitatele naturale, biodiversitatea şi mediul sunt conservate într-un mod remarcabil, iar calitatea apei este controlată în mod regulat.
Un climat însorit şi blând

Cumpăna apelor (între Marea Mediteraneană şi Oceanul Atlantic) traversează Parcul Natural Haut-Languedoc, generând o influenţă climaterică dublă, atlantică şi mediteraneană, şi o diversitate biologică şi de mediu excepţională.

Avène se bucură de un climat blând şi foarte însorit; cadrul natural, admirabil conservat, este intact.

Deşi Avène Apă Termală nu şi-a dezvăluit încă toate secretele, cele mai multe au fost descoperite în ultimii 30 de ani de cercetare efectuată de către Laboratoarele Dermatologice Avène, parte a Grupului Pierre Fabre şi de numeroasele studii farmaceutice şi clinice.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.