Site Thermal

Unitatea de producţie

Unitatea de producţie

Unitatea de producţie Avène a fost construită în 1989, într-o rezervaţie ecologică, in locul în care izvorăşte apa, pe o suprafaţă de 2000 m2.

O locaţie privilegiată

Ulterior, a fost extinsă treptat (1992, 1998, 2003 şi 2010). În prezent, acoperă 17 000 m2, cu aceeaşi preocupare pentru mediu.

Asigurarea unui nivel superior de calitate

Anul acesta, fabrica de producţie, o unitate farmaceutică, a pregătit 7000 de tone de formule şi a ambalat 63 de milioane de produse în facilităţile sale de înaltă tehnologie.

Pentru a conserva proprietăţile terapeutice ale Apei termale Avène în tratarea pielii sensibile, hipersensibile sau alergice, s-au luat măsuri speciale:
 
  • Conexiunea directă dintre izvor şi unitatea de producţie
  • Debit constant

În prezent, fabrica are 230 de angajaţi, fiind dedicată producţiei, ambalării şi controlului calităţii mărcii Avène Apă Termală. Această activitate importantă a impulsionat creşterea economică a întregii regiuni…
Facilităţile sunt certificate ISO 9001 şi 13485.
  • ISO 9001 este un standard care prezintă cerinţele aferente sistemului de management al calităţii pentru organizaţii
  • ISO 13485  include cerinţe similare, dar pentru aplicaţii medicale (Gelul Avène cu Apă termală).

De asemenea, fabrica include o unitate sterilă pentru realizarea produselor Tolerance extreme D.E.F.I. (Dispozitiv Exclusiv Formula Intactă) conform aceloraşi standarde ca şi cele utilizate de produsele medicale injectabile.
Acest proces, unic în lume pentru industria dermatocosmeticelor, implică verificări stricte în fiecare etapă de producţie pentru a garanta sterilizarea produselor realizate.

Deşi Avène Apă Termală nu şi-a dezvăluit încă toate secretele, cele mai multe au fost descoperite în ultimii 30 de ani de cercetare efectuată de către Laboratoarele Dermatologice Avène, parte a Grupului Pierre Fabre şi de numeroasele studii farmaceutice şi clinice.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.