Home
Stil de viață
Frumusețe
Beauté

Beneficiile hidratării pentru
un machiaj care rezistă mult timp

Reînnoirea celulară, distribuirea vitaminelor, vascularizarea și refacerea barierei hidrolipidice... Noaptea, mecanismele pielii sunt puse la încercare. Adesea, epiderma este deshidratată dimineața. Pentru a remedia această situație și pentru a satisface nevoia de hidratare a pielii, creează-ți un ritual de rehidratare a pielii, pentru ca tenul tău să își mențină prospețimea și machiajul să reziste impecabil de dimineață până seara.

Beauté
Les bienfaits de l'hydratation pour un make-up longue durée
Beauté

Importanța SPF pentru
îngrijirea zilnică a pielii

Vară sau iarnă, pielea ta se confruntă în egală măsură cu o serie de riscuri și agresiuni din partea radiațiilor UVA și UVB. Pentru a o proteja, trebuie să adaugi SPF pentru ritualul tău zilnic de înfrumusețare. SPF 20, 30 și chiar 50+... Alege nivelul de protecție în funcție de tipul pielii și (mai ales) în funcție de sensibilitatea acesteia. Femeile din SUA și Coreea îl folosesc mereu. De ce nu ai face și tu la fel?

Beauté
L’importance des SPF dans votre soin quotidien
Beauté

Amplifică hidratarea
pielii în timpul nopții

Cu fiecare anotimp ce trece, pielea ta este supusă unui număr de factori agresivi (poluare, lumină albastră, temperaturi extreme, etc.). Rezultatul? Apare senzația de piele întinsă, pielea este mai sensibilă și își pierde luminozitatea. Echilibrul poate fi restabilit foarte simplu. Este suficient să îți creezi un ritual de îngrijire a pielii adaptat la tipul tău de piele, dar și la bioritmul tău. Deoarece, deși epiderma absoarbe doar 30% din ingredientele active din creme pe durata zilei, preia aproape 100% din acestea pe durata nopții.

Beauté
Booster l'hydratation de la peau pendant la nuit
Beauté

Ritualul de înfrumusețare
a pielii conștiente și hidratate

Diminețile sunt mereu o cursă contratimp. Între îngrijirea pielii și machiaj, minutele zboară și nu ai mereu timp să îți îngrijești pielea așa cum ți-ai dori. Pentru a-ți crea un ritual de îngrijire a pielii simplu, rapid și (extrem de) eficient, îți prezentăm 3 pași cheie care îți vor deschide ochii, chiar dacă nu te-ai trezit încă bine.

Beauté
La routine beauté d'une peau bien réveillée et hydratée
Beauté

Piele luminoasă
după activitate fizică

Yoga, piscină, sală sau tenis... Sportul are efecte extrem de pozitive asupra mușchilor, a minții, dar și a pielii. Avem tendința să uităm acest lucru, însă epiderma este un organ cu o funcție de eliminare incredibilă, care elimină toxinele din corp și impuritățile din pori. Pentru a îmbunătăți efectele pe care le are sportul asupra pielii tale, îți prezentăm câțiva pași pentru o epidermă luminoasă, cu aspect sănătos.

Beauté
Une peau rayonnante après le sport
Lifestyle
Ces plantes d'intérieur qui veulent du bien à votre peau
Lifestyle

Plante de apartament
care îți ajută pielea

Între încălzire constantă sau aer condiționat, odorizante de cameră și produse de curățenie cu formule chimice puternice, trebuie să recunoști că mica ta insulă de relaxare este de fapt un templu poluat. Pentru a remedia aceste probleme, este recomandat acum să îți populezi casa cu plante „sănătoase”. Acestea au și proprietăți incontestabile de înfrumusețare, nu sunt doar simple obiecte decorative. Cu condiția să le alegi corect!

Lifestyle
Hydratation & sport, les bonnes habitudes à prendre
Lifestyle

Hidratare și sport,
obiceiurile corecte

Indiferent dacă preferi să te antrenezi alături de prieteni sau singură, dacă îți place mai mult paddleboardingul sau cyclingul, exercițiile fizice îți îmbunătățesc echilibrul și starea de bine. De asemenea, este o modalitate grozavă de a elimina toxinele și impuritățile din pori. Însă acest proces poate fi extrem de stresant cu pielea ta. Asta pentru că, deși transpirația îți poate oferi o strălucire sănătoasă, îți poate irita pielea și poate cauza chiar erupțiile cutanate. Pentru a evita aceste probleme, asigură-te că alegi un ritual și produse de îngrijire a pielii adaptate.

Lifestyle
Les eaux infusées pour s'hydrater et se faire plaisir
Lifestyle

Apă infuzată pentru
a te hidrata și răsfăța

Direct din SUA, apa infuzată (băuturi vitaminizate realizate cu apă filtrată și fructe proaspăt tăiate) a câștigat în popularitate, sezon după sezon. Bogată natural în vitamine, această apă este digerată ușor de organism. Numeroasele ingrediente naturale amplifică aportul de lichide și îți energizează pielea. Pe scurt, este modalitatea perfectă de a te simți bine și de a-i oferi corpului elementele de care are nevoie.

Lifestyle
Les fruits et légumes boosters d'hydratation
Lifestyle

Fructe și legume
care amplifică hidratarea

Creme, seruri, geluri demachiante... Produsele cosmetice sunt aliați incontestabili pentru funcțiile adecvate ale pielii. Însă, în realitate, 80% din hidratare vine din dietă, comparativ cu 20% din produsele de îngrijire a pielii. Luminozitate, suplețe, calitatea tenului... Toți acești factori pot fi controlați de ceea ce pui în farfurie. Acum știi.

Lifestyle
L'hydratation jusque dans nos assiettes
Lifestyle

Hidratarea: ești
ceea ce mănânci

Alegerea cosmeticelor corecte reprezintă un pas crucial în hidratarea pielii. Însă ceea ce mănânci reprezintă una dintre sursele preferate de hidratare a corpului (80% față de 20% din produsele de îngrijire a pielii). Fructe, legume, uleiuri, lactate și pește... Toate aceste elemente sunt esențiale pentru funcțiile hidrice adecvate ale corpului. Cât timp ai o dietă echilibrată și consumi cu prioritate alimente antioxidante pentru a-ți menține pielea cu aspect tânăr, suplă și luminoasă.

Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.